Liikuntapaikoissa parannusta

Liikuntapaikoissa parannusta


Muhoksella on aika mukavat liikuntatilat. On uimahalli, jäähalli, pesäpallokenttä, jalkapallokenttä ja liikuntasaleja vaikkakin pieniä. Vihdoin ja viimein alkaa olla myös kunnon yleisurheilukenttä, vuosien väännön jälkeen kenttä on saatu tehtyä. Pinnoitus vielä kuntoon niin hyvä. Ihmeellistä ja kummaa on että kaikki tilat pitää aidata ettei kentille mennä autoilla rälläämään ja särkemään. Eikö tosiaan muuta tekemistä ole?

Hienoa on myös kun uudessa Kirkonkylän koulun laajennuksessa on tulossa kunnollinen liikuntasali, painisali ja ennen kaikkea nuorille asialliset tilat jotta he voivat kokoontua ja pitää erilaisia tapahtumia. Toivottavasti laajennus saadaan pian aikaiseksi yläasteelle ja lukiolle niin saataisiin myös ne tilat käyttöön.

Paljon on kunnassa tehtävää ja investointitarvetta. Mutta mistä kaikkeen rahat, se on visainen asia ratkaistavaksi. Miten käy kunnan itsenäisyyden, voiko kunta jatkaa yksin? Ei hyvältä näytä, mutta yhdessä tarkkaa työtä kun tehdään niin oikeita ratkaisuja tulee.


Eero Suomela